پرش به محتوا
خانه » اهمیت طراحی سایت چیست؟

اهمیت طراحی سایت چیست؟

با پیشرفت تکنولوژی و کارهای سنتی جای خود را به تجارت اینترنتی دادند و بازار فعالیت اصناف مختلف رنگ دیگری به خود گرفت.

طراحی سایت یکی از مواردی است که باعث رونق کسب و کار شده است و امروزه همه به دنبال طراحی صفحات وب برای بهبود کسب و کار خود هستند.

یکی از سوالات متداول در گوگل این است که چگونه یک طراح وب شوید و چگونه یک وب سایت طراحی کنید.

برای طراحی سایت شرکت های بزرگ و باسابقه ای همچون portal, webzi, janbalaghi, webramz وجود دارند. همیشه می تونید بهترین شرکت های طراحی وب سایت را در گوگل پیدا کنید.

من طراحی سایت محمد جانبلاغی را به دلیل سابقه چندین ساله اش و قیمت مناسب نسبت به شرکت های طراحی سایت ایرانی پیشنهاد می کنم.

در این مقاله تصمیم گرفتیم به این سوال که طراحی وب سایت چیست پاسخ کاملی بدهیم و از صفر تا صد رشته های یک طراح وب را در نظر بگیریم.

اگر می خواهید در مدت زمان کوتاهی بهترین طراحی سایت شوید، می توانید پس از اخذ فنی بین المللی و معتبر، در دوره های آموزشی طراحی سایت محمد جانبلاغی شرکت کنید تا در مدت زمان کوتاهی وارد بازار کار شوید و کسب درآمد کنید.

طراحی وب چیست؟

در پاسخ به این سوال که طراحی سایت چیست، باید گفت که طراح سایت یا طراح سایت، علاقه مندان به تحصیل در زمینه طراحی صفحات وب در محمد جانبلاغی سوالاتی مانند طراحی صفحه وب چیست؟ رشته طراحی وب چیست؟ بازار کار طراحی سایت در ایران و خارج از کشور چگونه است؟

برای تعریف طراحی وب سایت یا طراحی وب به زبان ساده باید بگوییم که طراحی وب سایت فرآیندی است که در آن می توان با استفاده از برنامه نویسی صفحات وب، ایجاد محتوای منحصر به فرد و طراحی گرافیکی صفحات و رعایت اصول سئو، بهترین صفحه را ایجاد کرد. و بهینه سازی سایت ارائه به مشتری.

به عبارت دیگر طراحی سایت به معنای طراحی چند لایه صفحات وب سایت و بهینه سازی و طراحی مجدد این بستر اینترنتی است که یا توسط یک تیم حرفه ای طراحی سایت در یک شرکت طراحی سایت انجام می شود و یا توسط یک طراح وب سایت آزاد انجام می شود.

طراحی و توسعه صفحات وب

در قسمت قبل تعریف و مفهوم طراحی سایت چیست؟ یا باید بدانید طراح وب سایت چیست، اما همانطور که می دانید هر وب سایتی که ایجاد می شود نیاز به توسعه و ارتقا دارد.

و همچنین وب سایت های داینامیک این قابلیت را دارند که ویژگی های جدید و به روز را به آنها اضافه کنند.

به عنوان مثال، فرض کنید یک سایت فروشگاهی برای مشتری خود ساخته اید، پس از مدتی مشتری از شما می خواهد که ویژگی هایی مانند وب سایت چند زبانه یا چت آنلاین را اضافه کنید و شما به عنوان یک طراح وب می توانید هر نوع امکاناتی را به وب سایت مربوطه اضافه کنید.

تاریخچه طراحی سایت

برای درک بهتر و پاسخ سریعتر به سوال طراحی وب چیست، بهتر است با تاریخچه طراحی وب سایت و مفهوم وب سایت آشنا شوید و بدانید که چگونه این موضوع به سرعت در جهان مطرح شد و در کوتاه مدت زمان توانست جای تجارت سنتی را بگیرد.

اگر می خواهید درباره چیستی وب سایت و انواع آن بیشتر بدانید، می توانید مقاله وب سایت چیست را مطالعه کنید.

شاید برای شما جالب باشد که به طور کلی میلیون ها سایت در اینترنت وجود دارد که قدیمی ترین آنها 28 سال بیشتر ندارد، این بدان معناست که تاریخچه طراحی سایت فقط به 28 سال گذشته باز می گردد و این موضوع توانست جایگاه ویژه ای را برای آن مدت کوتاه عرصه رقابتی که کسب و کار باید برنده شود به دست آورد.

اگر اولین وب سایتی را ببینید که کسب و کار خود را در اینترنت شروع کرده است، می دانید که طراحی ساده و ابتدایی دارد، اما این وب سایت به عنوان شاهکار زمان خود معرفی شد. در آن زمان از طراحی گرافیکی و رنگ بندی مناسب وب سایت استفاده نمی شد، اما اولین نمونه طراحی وب سایت موثرترین گام برای توسعه کسب و کار است.

در سال 1989 که به دوران تاریک طراحی وب معروف است، صفحات به طور کلی تیره و مشکی بودند و تنها چند پیکسل تک رنگ روی آنها وجود داشت و طراحی این وب سایت ها با استفاده از نمادها انجام می شد. زبان نشانه گذاری HTML اولین زبانی بود که برای طراحی وب سایت استفاده شد و سپس از css و javascript برای زیباسازی طراحی صفحات وب استفاده شد.

منبع: سایت آموزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *